Produkter Tjenester Meny

Oppussing og rehabilitering av bad

Vi tegner badet ditt! Det er vanskelig å se for seg et nytt bad mens det ennå er gammelt, for tanker og strektegninger har sine begrensninger. De digitale tegneprogrammene vi benytter gjør at du ikke behøver å tenke deg til det lenger - nå kan du få se det ferdige resultatet, på forhånd!

Store på oppussing av bad

Vi er store på rehabilitering og oppussing av bad. Som regel står vi som hovedentreprenør på jobben og styrer rørlegger, elektriker, snekker og flislegger, slik at du som kunde kun har et firma å forholde deg til.

Tegne badet i tegneprogram

Tar du mål av badet ditt og gir dem til oss, kan vi vise deg en rekke mulige versjoner av badet - lenge før du har rørt så på mye som en flis. Det er data-animasjonsprogrammet Winner som gjør dette mulig. Bildene på denne siden er ikke bilder av virkelige bad, men tegninger av ulike løsninger. Slik kan du også få se ditt bad, og dermed enkelt velge det resultatet du vil bli mest fornøyd med.

Lite eller stort bad?

De aller fleste i dag ønsker et stort og luftig bad. Badet har gått mer og mer bort fra det å bare være et rom for nødvendig ærend. Det skal også være et rom for velvære og avslapning. Men små bad kan også være både luftige, praktiske og pene. Det er utnyttelsen av plassen man har til rådighet som betyr noe. Det finnes fortsatt mange små bad med varmtvannsbereder over badekaret. I dag ønsker vi større plass, bedre mulighet for oppbevaring og flere funksjoner. For de av oss som ikke har eget vaskerom er det kanskje et ønske å kunne integrere en vaskesøyle på badet.

Hvorfor velge vegghengt toalett?

Et typisk problem på gulvmonterte toalett er rengjøring bak sisternen. Her er det ofte vanskelig å komme til. Kort og godt er det den delen av rengjøringsjobben vi godt kunne vært foruten. Med vegghengt toalett og innebyggede løsninger fjernes alle krinkler og kroker, og rengjøringen går som en lek. Du får glatte lettstelte flater og ikke minst et mer lekkert og funksjonelt bad. Foruten enklere rengjøring vil også badet rent visuelt sett se større ut. Det finnes mange forskjellige typer vegghengte toaletter både med og uten innebygget sisterne. Stikk innom oss så får du det – akkurat slik du vil ha det!

Lurer du på hvordan du skal gå frem ved oppussing av bad?

Det er bare å ta kontakt, så kommer vi på befaring, og gir et prisoverslag på jobben.