Produkter Tjenester Meny

Butikken til Moss Rørleggerservice

Moss Rørleggerservice as ble stiftet i okt. 1996 av Ronny, Geir-Aage og Jan Erik. Vi driver i dag fra Varnaveien 34, Moss, med Ronny og Jan Erik som aktive eiere i bedriften.

I 1999 kjøpte vi opp Høyden vvs, slik at firmaet ekspanderte til 6 ansatte. I samme år ble vi også medlem i rørleggerkjeden VB. I 2018 flyttet vi til Varnaveien 34 i Moss. Her har vi lokaler på over 500m2 med kanskje Østfolds flotteste VVS-butikk?

Vi er rundt 10 ansatte, og det er stor aktivitet både ute på oppdrag og i butikken. I butikken har vi mange flotte utstillinger, samt et stort utvalg av tilbehør, rør og rørdeler. Vi utfører alle typer rørleggeroppdrag, men begrenser oss stort sett til lokalmarkedet (Moss, Rygge, Råde, Son, Vestby, Våler).

Høy fagkompetanse

Moss Rørleggerservice as ble etablert 1996, med Moss og omegn som nedslagsfelt. Vi er et veletablert firma, med solid økonomi og med dyktige fagfolk. Dette gir oss stabilitet og er en trygghet for deg som kunde. Vi satser bevisst på høy kompetanse og selger produkter med bra kvalitet til konkurransedyktige priser.

Lekre baderomsutstillinger i butikken

Lekre baderomsutstillinger i butikken